Residenties Het Aenwijs en De Wandeling

Bonestraat 15 , 8760 Meulebeke

Uw bouwadviseur

Maxim
Missiaen

+32 56665945 maxim@cnest.be

Beschrijving

Op de site van het voormalig woonzorgcentrum Sint-Vincentius in het centrum van Meulebeke zijn de Residenties Het Aenwijs en De Wandeling de start van de tweede residentiële fase van woonpark Sint-Vincentius.

Beide residenties bestaan uit 14 ruime appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. De 2 gebouwen zullen bestaan uit 3 bouwlagen met een teruggetrokken dakverdieping met telkens 2 penthouses.

Ieder appartement beschikt over een mooi terras of eigen private tuin. Door de kleinschaligheid van de beide residenties zorgen we ervoor dat elk appartement een hoekligging heeft met grote raampartijen en terrassen. Zo heeft ieder appartement veel lichtinval en werd er voldoende aandacht besteed aan de toegankelijkheid van de appartementen.

Onder de 2 gebouwen samen wordt 1 kelderverdieping voorzien met 22 garages, 9 staanplaatsen en 29 bergruimtes. Hier zal ook een ondergrondse fietsenberging gerealiseerd worden.

Aan de noordzijde van het gebouw wordt bovendien een centrale parkzone gecreëerd die de groene long zal vormen doorheen het ganse woonproject.

Werken voor deze 2 residenties zullen aanvatten in de zomer van 2021.

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagde 6% btw tarief voor afbraak en heropbouw, mits u als koper aan de voorwaarden voldoet! 
(*) Prijzen zijn exclusief kosten en BTW
Green cutout

Meer info over dit project?

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Ontdek ook

Verkaveling Engelstraat

Aartrijke | 5 wooneenheden

In de Engelstraat in Aartrijke bouwen we 5 landelijke woningen met 3 of 4 slaapkamers. Iedere woning heeft parkeermogelijkheden achteraan de tuin.

Residentie De Koster

45% verkocht

Residentie De Koster

Zedelgem | 7 wooneenheden

In Zedelgem realiseren we binnenkort Residentie De Koster met 6 appartementen en een praktijkruimte op de benedenverdieping. Dit alles met oog voor energiezuinig wonen!

Verkaveling Paepevelden

Bavegem | 16 wooneenheden

In Bavegem (Sint-Lievens-Houtem) realiseren we de verkaveling Paepevelden met 16 moderne nieuwbouwwoningen nabij het centrum.