Residenties Het Aenwijs en De Wandeling

Bonestraat 15 , 8760 Meulebeke

Uw bouwadviseur

Maxim
Missiaen

+32 56665945 maxim@cnest.be

Beschrijving

Op de site van het voormalig woonzorgcentrum Sint-Vincentius in het centrum van Meulebeke zijn de Residenties Het Aenwijs en De Wandeling de start van de tweede residentiële fase van woonpark Sint-Vincentius.

Beide residenties bestaan uit 14 ruime appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. De 2 gebouwen zullen bestaan uit 3 bouwlagen met een teruggetrokken dakverdieping met telkens 2 penthouses.

Ieder appartement beschikt over een mooi terras of eigen private tuin. Door de kleinschaligheid van de beide residenties zorgen we ervoor dat elk appartement een hoekligging heeft met grote raampartijen en terrassen. Zo heeft ieder appartement veel lichtinval en werd er voldoende aandacht besteed aan de toegankelijkheid van de appartementen.

Onder de 2 gebouwen samen wordt 1 kelderverdieping voorzien met 22 garages, 9 staanplaatsen en 29 bergruimtes. Hier zal ook een ondergrondse fietsenberging gerealiseerd worden.

Aan de noordzijde van het gebouw wordt bovendien een centrale parkzone gecreëerd die de groene long zal vormen doorheen het ganse woonproject.

Werken voor deze 2 residenties zullen aanvatten in de zomer van 2021.

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagde 6% btw tarief voor afbraak en heropbouw, mits u als koper aan de voorwaarden voldoet!
Green cutout

Meer info over dit project?

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Ontdek ook

Verkaveling Pittemsestraat - Zwarteleeuwstraat

NIEUW!

Verkaveling Pittemsestraat - Zwarteleeuwstraat

Ardooie | 5 wooneenheden

In deze kleinschalige verkaveling op de hoek van de Pittemsestraat en Zwarteleeuwstraat in Ardooie realiseren we 5 landelijke woningen.

Verkaveling Regina Vandaeleplein

NIEUW!

Verkaveling Regina Vandaeleplein

Izegem | 11 wooneenheden

In deze verkaveling op de Bosmolens in Izegem zullen we 11 moderne woningen realiseren. We besteden hierbij extra aandacht aan de groene omgeving in deze buurt.

Verkaveling Moerdijkstraat

NIEUW

Verkaveling Moerdijkstraat

Ichtegem | 8 wooneenheden

De verkaveling in de Moerdijkstraat in Ichtegem telt 8 ruime loten waar we moderne woningen op zullen realiseren.