Verkaveling Paepevelden

Wettersesteenweg 194 , 9520 Bavegem

Uw bouwadviseur

Maxim
Missiaen

+32 56665945 maxim@cnest.be

Beschrijving

TE KOOP IN BAVEGEM

In het Oost-Vlaamse Bavegem realiseren we de nieuwe verkaveling Paepevelden.
Deze verkaveling bestaat uit 16 moderne nieuwbouwwoningen die gebouwd worden rond een nieuwe doodlopende straat "Paepevelden", een zijstraat van de Wettersesteenweg.

Dit project biedt ruime woningen tot 180 m², met aandacht voor een aantrekkelijke architectuur.
Bovendien wordt in deze verkaveling extra aandacht besteed aan de groene omgeving, met de aanleg van groenstroken, centrale groenzone, parkeerhavens, ...
De bouwwerken zijn volop in uitvoering.

Energiezuinige woningen
De woningen zullen een E-peil van maximaal E30 hebben. Hiervoor worden de woningen voorzien van vloerverwarming met een lucht/water warmtepomp.

Centrale ligging in Bavegem met een uitstekende bereikbaarheid
Vanuit de verkaveling heeft te voet of met de fiets via een trage verbinding onmiddellijk toegang tot het centrum van Bavegem. Dankzij zijn centrale ligging heeft de verkaveling bovendien een uitstekende bereikbaarheid met belangrijke invalswegen, E40, ... in de buurt.

Afwerking op maat.
Elke woning kan afgewerkt worden naar eigen smaak en wensen. Je persoonlijke klantenbegeleider neemt je mee op sleeptouw doorheen het hele traject en ontzorgt van A tot Z.

Vertrouwen en transparantie = vaste prijs
Vertrouwen en transparantie zijn geen loze begrippen voor C-Nest Groep. We werken dan ook met een vaste prijs: de prijs bij aankoop van het project is de prijs aan het einde van het project. Eventuele meerwerken worden vooraf besproken en gebudgetteerd. Geen wijzigingen, geen prijsaanpassingen, geen onaangename verrassingen dus.


Prijzen vanaf 389.500 euro excl. kosten en btw.

Wenst u meer informatie over deze verkaveling? Contacteer ons snel voor meer informatie!
Green cutout

Meer info over dit project?

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Ontdek ook

Verkaveling Engelstraat

Aartrijke | 5 wooneenheden

In de Engelstraat in Aartrijke bouwen we 5 landelijke, energiezuinige woningen met 3. Iedere woning heeft parkeermogelijkheden achteraan de tuin.

Residentie De Koster

45% verkocht!

Residentie De Koster

Zedelgem | 7 wooneenheden

In Zedelgem realiseren we binnenkort Residentie De Koster met 6 appartementen en een praktijkruimte op de benedenverdieping. Dit alles met oog voor energiezuinig wonen!

Verkaveling Paepevelden

Bavegem | 16 wooneenheden

In Bavegem (Sint-Lievens-Houtem) realiseren we de verkaveling Paepevelden met 16 moderne nieuwbouwwoningen nabij het centrum.