Afbraakpand of bouwgrond verkopen?

Grond of afbraakpand te koop?

Voor duurzame nieuwbouwprojecten in West- en Oost-Vlaanderen zoeken wij locaties! Braakliggende terreinen, afbraakpanden, hoeves, villa's, commerciële of industriële panden... wij bekijken graag samen met u de ontwikkelingsmogelijkheden en prijsstudie. Contacteer ons!

U kunt direct contact opnemen met Anja via anja@cnest.be, 0474 87 13 81 of ons team via onderstaand formulier. We kijken ernaar uit om van u te horen en uw project tot leven te brengen!

Voor

Na

Neem contact op met Anja

White watermark
Green cutout

Het proces

Je hebt een eigendom te koop?

Je kan ons steeds bereiken via het contactformulier. Vermeld alvast wat basisinformatie (ligging, oppervlakte…) over de grond die je wil verkopen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We analyseren en bestuderen de ontwikkelingsmogelijkheden

Onze experten bestuderen jouw projectgrond en gaan na welke ontwikkelingen haalbaar zijn, zowel op stedenbouwkundig als financieel vlak. Wat met je projectgrond mogelijk is, hangt af van de huidige staat en omgeving: Is het een braakliggend terrein? Zijn er beïnvloedende factoren in de directe omgeving? Moet er een pand vernieuwd of gesloopt worden? Enzovoort. In elk geval gaan we voor een (her)ontwikkeling van kwaliteit.

Is er een akkoord?

Als je grond geschikt is voor projectontwikkeling, maken we een overeenkomst op. De vorm van de overeenkomst (aankoop, ruil, opstalrecht…) bepalen we samen (en eventueel met je notaris).

Wij maken het project vergunningsklaar

We werken het project uit, zetten alle puntjes op de i en vragen de nodige vergunningen aan. Dat doen we samen met de verschillende partners met de juiste expertise (architecten, aannemers, studiebureaus…).

Het project wordt verkocht

We verkopen het nieuwe project op de lokale markt. Daarin krijgen de kopers van het project een goede begeleiding van onze bouwadviseurs met kennis van de markt.

Het project wordt gebouwd

Alles is klaar om de bouw van het project op te starten. We werken nauw samen met ons uitgebreid netwerk aan (onder)aannemers en blijven eindverantwoordelijke voor het project. Zo zijn we zeker van een kwalitatief en efficiënt bouwproces.

Heeft u grond die u wil verkopen? Hier kan u ons al wat info bezorgen en dan nemen we binnenkort contact met u op:

Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: png, jpeg, pdf, pdfx, zip, tar, doc, docx.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of mijn project in aanmerking komt?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van projecten met potentieel voor zowel laag- als hoogbouw, van kleine tot grote projecten met 1 tot 50 units. Braakliggende terreinen, afbraakpanden, hoeves, villa's, commerciële of industriële panden... wij bekijken graag samen met u de ontwikkelingsmogelijkheden en prijsstudie.

Wat onderscheidt C-Nest groep haar manier van werken van anderen?

Wij ontwikkelen vastgoed met flair, dankzij onze jarenlange expertise op alle vlakken, doorgedreven opvolging en open communicatie.
 

Hoe bepalen we de samenwerkingsmogelijkheden?

Bij C-Nest gaan we voor een samenwerking in wederzijds vertrouwen met grondeigenaars. We analyseren en bestuderen de ontwikkelingsmogelijkheden binnen de omgeving, waarbij we rekening houden met stedenbouwkundige en ruimtelijke mogelijkheden, behoeften van de doelgroep, juridische en fiscale aspecten. Op basis van deze analyse bekijken we samen met de eigenaar de samenwerkingsmogelijkheden en de financiële kant. In wederzijds vertrouwen leggen we een overeenkomst vast en starten we het voortraject van de ontwikkeling.

Waarom is C-Nest Groep de ideale partner?

Onze passie voor "zorg" en "resultaat" met een win-win voor alle partijen, de "familiale" en "betrokken" dynamiek en onze kennis van de vastgoedmarkt maken ons de perfecte partner voor uw project. Wij zijn ondernemend, anticiperend, renderend en doordacht, en streven naar evenwicht in alles wat we doen.

Wie is het gezicht achter de projectontwikkeling bij C-Nest groep.

Anja Geldhof is een echte expert in de vastgoedmarkt met meer dan 30 jaar ervaring op haar naam. Haar passie voor vastgoedbeheer en het ontwikkelen van nieuwe projecten is ongeëvenaard. Ze weet precies waar ze naar moet zoeken bij het aankopen van gronden en bestaande panden, en is altijd op zoek naar creatieve manieren om betaalbare, duurzame en goed doordachte vastgoedprojecten te ontwikkelen met oog voor architectuur.

 

Wat Anja zo bijzonder maakt binnen de C-Nest Groep, is haar vermogen om aan projectontwikkeling te doen op een hoger niveau. Ze heeft een scherp oog voor detail en weet precies hoe ze leef- en woonprojecten kan creëren die woonkwaliteit en privacy combineren met de voordelen van een warme en duurzame omgeving. Zo omschrijft ze dit vaak in de volgende quote: 
"Vastgoed met flair, dat is waar we bij C-Nest voor staan. We willen woonprojecten ontwikkelen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een meerwaarde bieden in architectuur en uitstraling."

 

Haar talent en voelsprieten maken haar de ideale persoon om het team van C-Nest te versterken en samen te werken aan het creëren van prachtige vastgoedprojecten die de tand des tijds zullen doorstaan. U kan haar contacteren via anja@cnest.be of 0474 87 13 81