Afbraakpand of bouwgrond verkopen?

Grond of afbraakpand te koop?

C-Nest Groep is altijd op zoek naar grote en kleine projectgronden. We bekijken samen met jou wat mogelijk is en zetten onze expertise in om het maximum uit je eigendom te halen. We beloven je daarbij geen luchtkastelen maar doen een voorstel op basis van wat volgens ons haalbaar én vergunbaar is. Zo vermijd je ontgoochelingen achteraf.

Met dit stappenplan geven we een beeld van het proces van onze projectontwikkeling. Bij C-Nest Groep ondersteunen we jou graag met feedback, tot de vergunning in orde is.

Voor

Na

White watermark
Green cutout

Het proces

Je hebt een eigendom te koop?

Je kan ons steeds bereiken via het contactformulier. Vermeld alvast wat basisinformatie (ligging, oppervlakte…) over de grond die je wil verkopen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We analyseren en bestuderen de ontwikkelingsmogelijkheden

Onze experten bestuderen jouw projectgrond en gaan na welke ontwikkelingen haalbaar zijn, zowel op stedenbouwkundig als financieel vlak. Wat met je projectgrond mogelijk is, hangt af van de huidige staat en omgeving: Is het een braakliggend terrein? Zijn er beïnvloedende factoren in de directe omgeving? Moet er een pand vernieuwd of gesloopt worden? Enzovoort. In elk geval gaan we voor een (her)ontwikkeling van kwaliteit.

Is er een akkoord?

Als je grond geschikt is voor projectontwikkeling, maken we een overeenkomst op. De vorm van de overeenkomst (aankoop, ruil, opstalrecht…) bepalen we samen (en eventueel met je notaris).

Wij maken het project vergunningsklaar

We werken het project uit, zetten alle puntjes op de i en vragen de nodige vergunningen aan. Dat doen we samen met de verschillende partners met de juiste expertise (architecten, aannemers, studiebureaus…).

Het project wordt verkocht

We verkopen het nieuwe project op de lokale markt. Daarin krijgen de kopers van het project een goede begeleiding van onze bouwadviseurs met kennis van de markt.

Het project wordt gebouwd

Alles is klaar om de bouw van het project op te starten. We werken nauw samen met ons uitgebreid netwerk aan (onder)aannemers en blijven eindverantwoordelijke voor het project. Zo zijn we zeker van een kwalitatief en efficiënt bouwproces.

Heeft u grond die u wil verkopen? Hier kan u ons al wat info bezorgen en dan nemen we binnenkort contact met u op:

Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: png, jpeg, pdf, pdfx, zip, tar, doc, docx.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.