Afbraakpand of bouwgrond verkopen?

Grond of afbraakpand te koop?

Voor duurzame nieuwbouwprojecten in West- en Oost-Vlaanderen zoeken wij locaties! Braakliggende terreinen, afbraakpanden, hoeves, villa's, commerciële of industriële panden... wij bekijken graag samen met u de ontwikkelingsmogelijkheden en prijsstudie. Contacteer ons!

U kunt direct contact opnemen met Anja via anja@cnest.be, 0474 87 13 81 of ons team via onderstaand formulier. We kijken ernaar uit om van u te horen en uw project tot leven te brengen!

 

Voor

Na

White watermark
Green cutout

Het proces

Je hebt een eigendom te koop?

Je kan ons steeds bereiken via het contactformulier. Vermeld alvast wat basisinformatie (ligging, oppervlakte…) over de grond die je wil verkopen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We analyseren en bestuderen de ontwikkelingsmogelijkheden

Onze experten bestuderen jouw projectgrond en gaan na welke ontwikkelingen haalbaar zijn, zowel op stedenbouwkundig als financieel vlak. Wat met je projectgrond mogelijk is, hangt af van de huidige staat en omgeving: Is het een braakliggend terrein? Zijn er beïnvloedende factoren in de directe omgeving? Moet er een pand vernieuwd of gesloopt worden? Enzovoort. In elk geval gaan we voor een (her)ontwikkeling van kwaliteit.

Is er een akkoord?

Als je grond geschikt is voor projectontwikkeling, maken we een overeenkomst op. De vorm van de overeenkomst (aankoop, ruil, opstalrecht…) bepalen we samen (en eventueel met je notaris).

Wij maken het project vergunningsklaar

We werken het project uit, zetten alle puntjes op de i en vragen de nodige vergunningen aan. Dat doen we samen met de verschillende partners met de juiste expertise (architecten, aannemers, studiebureaus…).

Het project wordt verkocht

We verkopen het nieuwe project op de lokale markt. Daarin krijgen de kopers van het project een goede begeleiding van onze bouwadviseurs met kennis van de markt.

Het project wordt gebouwd

Alles is klaar om de bouw van het project op te starten. We werken nauw samen met ons uitgebreid netwerk aan (onder)aannemers en blijven eindverantwoordelijke voor het project. Zo zijn we zeker van een kwalitatief en efficiënt bouwproces.

Heeft u grond die u wil verkopen? Hier kan u ons al wat info bezorgen en dan nemen we binnenkort contact met u op:

Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: png, jpeg, pdf, pdfx, zip, tar, doc, docx.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.