Een woning bouwen op maat met C-Nest Groep

Baas over eigen bouw! Door met C-Nest Groep te werken, bouw je het droomhuis dat je écht wil. Want als jij het kan dromen, dan kunnen wij het bouwen. Dat garanderen we je. Van ontwerp tot afwerking staat C-Nest Groep altijd voor je klaar.

Benieuwd naar één van onze projecten op maat? Een dergelijke unieke samenwerking vond plaats tussen klant PH.V. en C-Nest Groep. Bij C-Nest Groep kreeg hij de kans om zijn droomhuis op maat te realiseren. Lees hier het volledige interview en projectreportage

White watermark
Green cutout

5 voordelen van bouwen op maat: alles naar eigen keuze

Ontwerp, materialen en inrichting

De vorm, de materialen, de kleuren, de inrichting … Je hebt de volledige vrijheid om elk deel van je huis naar eigen smaak in te vullen.

Ligging

Ook al eens gedacht: ‘prachtig huis, maar de ligging valt tegen’? Als je jouw huis laat bouwen op maat, maak je zelf de keuze over de stad en bouwgrond waar jouw droomhuis komt.

Budget

We passen het kostenplaatje volledig aan jouw budget aan. Zonder compromissen te sluiten op het vlak van kwaliteit.

Timing en verhuis

De timing van het bouwproces en de verhuis worden in onderling overleg bepaald. C-Nest Groep stelt alles in het werk om de bouw zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Begeleiding en opvolging

C-Nest Groep focust op begeleiding doorheen het volledige traject. De bouwadviseur staat aan je zijde tijdens het ontwerpproces, onze klantenbegeleider begeleidt je in de afwerking, terwijl de projectleider de vorderingen op de werf nauwlettend opvolgt. Zo hoef je geen bouwstress te hebben.

Wil je jouw droomhuis laten bouwen? Hier kan je ons al wat info bezorgen en dan nemen we binnenkort contact met je op:

Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: png, jpeg, pdf, pdfx, zip, tar, doc, docx.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.