Bouwen op maat

Nieuws

Laatste update

juni 2023

Deel deze pagina

In de wereld van bouwen op maat is het van cruciaal belang om een betrouwbare partner te hebben die staat voor kwaliteit en zorgt voor een gestroomlijnd proces zonder zorgen. Een dergelijke unieke samenwerking vond plaats tussen klant PH.V. en C-Nest Groep. Bij C-Nest Groep kreeg hij de kans om zijn droomhuis op maat te realiseren.

De grond was eigendom van C-Nest, die klant PH.V. kocht om daar zijn op maat gemaakte project te realiseren. Architect Berkein uit Aalter was verantwoordelijk voor het ontwerp. De aanpak van C-Nest Groep creëerde een transparant en flexibel bouwproces, waarbij de klant volledige inspraak had over het ontwerp en de afwerking. In het volgende boeiende interview deelt klant PH.V. zijn persoonlijke ervaring met het werken met C-Nest Groep, waarbij hij ingaat op het proces, de samenwerking en het eindresultaat.

"Vanaf het allereerste gesprek was er een onmiddellijke klik en voelden we aan dat we op dezelfde golflengte zaten. Het ontwerp van architect Berkein voldeed volledig aan onze wensen", vertelt PH.V. enthousiast.

C-Nest Groep legt de nadruk op begeleiding gedurende het gehele traject. Een van onze klantenbegeleiders, in dit geval Pascale Masselus, stond aan de zijde van de PH.V.-familie tijdens het ontwerpproces en begeleidde hen bij de afwerking. Op deze manier hoefde de klant zich geen zorgen te maken of bouwstress te ervaren.

"Het proces van ontwerp tot afwerking verliep vlot, waarbij nauwlettend rekening werd gehouden met de wensen en behoeften van PH.V.", vertelt Pascale. "Tijdens het eerste gesprek kregen ze de mogelijkheid om een lijst op te stellen met hun verlangens, zoals de bewoonbare oppervlakte en de indeling van de woning. De architect wist vervolgens het
perfecte huis te ontwerpen op basis van die specificaties."

Wat betreft het budget werd er goed rekening gehouden met de financiële mogelijkheden van PH.V. Het ontwerp van de architect paste binnen het budget en eventuele extra werkzaamheden werden grondig besproken en alleen uitgevoerd na goedkeuring. Tijdens het bouwproces was er voldoende communicatie en transparantie vanuit C-Nest Groep. De projectleider hield PH.V. voortdurend op de hoogte van de planning en eventuele ontwikkelingen. Deze open communicatie gaf hem gemoedsrust en het vertrouwen dat alles volgens plan verliep.

Gevraagd naar mogelijke verbeterpunten of minder tevreden aspecten tijdens het bouwproces, kan PH.V. geen directe punten noemen. "Alle aannemers voerden het werk uit zoals afgesproken tijdens de vergaderingen, wat resulteerde in een probleemloos proces."

"Vanaf het allereerste gesprek was er een onmiddellijke klik en voelden we aan dat we op dezelfde golflengte zaten. Het ontwerp van architect Berkein voldeed volledig aan onze wensen."

- PH.V.

PH.V. is bijzonder tevreden met het eindresultaat en zou C-Nest Groep zonder aarzeling aanbevelen aan anderen. "Het verloop van de bouw en de afwerking hebben onze verwachtingen overtroffen", geeft hij zelf aan. Voor toekomstige klanten die overwegen om een 'bouwen op maat'-project aan te gaan met C-Nest Groep, heeft PH.V. een duidelijke boodschap: "Niet aarzelen, gewoon doen!" Hij moedigt anderen aan om dezelfde unieke ervaring te beleven die hij heeft gehad.

Met dit inspirerende verhaal van PH.V. wordt duidelijk dat C-Nest Groep een betrouwbare partner is voor het verwezenlijken van op maat gemaakte woningen. "Hun ervaring, professionaliteit en klantgerichtheid maken hen een aanbeveling voor iedereen die op zoek is naar een uniek en perfect afgestemd huis", aldus PH.V. Door hun nauwe samenwerking met klanten en hun streven naar uitmuntendheid, weet C-Nest Groep de verwachtingen te overtreffen en je droomwoning werkelijkheid te maken.