Verkaveling Engelstraat

Engelstraat 35 , 8211 Aartrijke

Uw bouwadviseur

Maxim
Missiaen

+32 56665945 maxim@cnest.be

Beschrijving

TE KOOP in Aartrijke

In het centrum van Aartrijke, deelgemeente van Zedelgem, bouwt C-Nest Groep 5 landelijke woningen met ruime tuinen. Ook voor dit project zet C-Nest in op hoge kwaliteit en ruimtegevoel zowel binnen als buiten om aan de hedendaagse woonbehoeftes te voldoen. Alle woningen beschikken over 3 slaapkamers. De bouwwerken van de eerste woningen zijn volop bezig. 

De woningen op lot 4 en lot 5 zijn in volle afwerking. Bewoning deze zomer is mogelijk!

Centrale ligging in Aartrijke in de streek van het Brugse Ommeland
De woningen zijn gelegen op een boogscheut van scholen, winkels en vele sport- en vrije tijdsmogelijkheden. Ontspannen kan in het nabijgelegen Vloethemveld, het Provinciedomein d'Aertrycke of talloze andere parken en bossen in de streek waar je volop van fauna en flora kan genieten. Belangrijke invalswegen, de E40 en de E403 zijn vlot en gemakkelijk bereikbaar.

Ruime tuinen met uitweg en parkeerplaats achteraan
De ruime tuinen met achteraan een uitweg maken dit project extra bijzonder. Toekomstige bewoners kunnen parkeren op eigen terrein of kunnen er een garage of tuinberging bijplaatsen. Bovendien zijn er in de achterliggende straat (toegankelijk via de tuinen achteraan) voldoende parkeerplaatsen voorzien.

Afwerking op maat.
Elke woning kan afgewerkt worden naar eigen smaak en wensen. Je persoonlijke klantenbegeleider neemt je mee op sleeptouw doorheen het hele traject en ontzorgt van A tot Z.

Wenst u meer informatie over deze verkaveling? Contacteer ons snel voor meer informatie!
Green cutout

Meer info over dit project?

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Ontdek ook

Verkaveling Engelstraat

Aartrijke | 5 wooneenheden

In de Engelstraat in Aartrijke bouwen we 5 landelijke, energiezuinige woningen met 3. Iedere woning heeft parkeermogelijkheden achteraan de tuin.

Residentie De Koster

45% verkocht!

Residentie De Koster

Zedelgem | 7 wooneenheden

In Zedelgem realiseren we binnenkort Residentie De Koster met 6 appartementen en een praktijkruimte op de benedenverdieping. Dit alles met oog voor energiezuinig wonen!

Verkaveling Paepevelden

Bavegem | 16 wooneenheden

In Bavegem (Sint-Lievens-Houtem) realiseren we de verkaveling Paepevelden met 16 moderne nieuwbouwwoningen nabij het centrum.