Verkaveling Engelstraat

Engelstraat 35 , 8211 Aartrijke

Uw bouwadviseur

Maxim
Missiaen

+32 56665945 maxim@cnest.be

Beschrijving

NIEUW in Aartrijke
In het centrum van Aartrijke, deelgemeente van Zedelgem, start C-Nest Groep binnenkort aan de ontwikkeling van 5 landelijke woningen. Ook voor dit project zet C-Nest in op hoge kwaliteit en ruimtegevoel zowel binnen als buiten om aan de hedendaagse woonbehoeftes te voldoen. Alle woningen beschikken over 3 of 4 slaapkamers. De start van de bouwwerken is voorzien in het voorjaar van 2023.

Centrale ligging in Aartrijke in de streek van het Brugse Ommeland
De woningen zijn gelegen op een boogscheut van scholen, winkels en vele sport- en vrije tijdsmogelijkheden. Ontspannen kan in het nabijgelegen Vloethemveld, het Provinciedomein d'Aertrycke of talloze andere parken en bossen in de streek waar je volop van fauna en flora kan genieten. Belangrijke invalswegen, de E40 en de E403 zijn vlot en gemakkelijk bereikbaar.

Ruime tuinen met uitweg en parkeerplaats achteraan
De ruime tuinen met achteraan een uitweg maken dit project extra bijzonder. Toekomstige bewoners kunnen parkeren op eigen terrein of kunnen er een garage of tuinberging bijplaatsen.

Afwerking op maat.
Elke woning kan afgewerkt worden naar eigen smaak en wensen. Je persoonlijke klantenbegeleider neemt je mee op sleeptouw doorheen het hele traject en ontzorgt van A tot Z.

Nieuwjaarsactie
De eerste 2 verkochte woningen voor eind januari krijgen een gratis lucht/water warmtepomp met vloerverwarming op de benedenverdieping.*


Vertrouwen en transparantie = vaste prijs
Vertrouwen en transparantie zijn geen loze begrippen voor C-Nest Groep. We werken dan ook met een vaste prijs: de prijs bij aankoop van het project is de prijs aan het einde van het project. Eventuele meerwerken worden vooraf besproken en gebudgetteerd. Geen wijzigingen, geen prijsaanpassingen, geen onaangename verrassingen dus.


Prijzen vanaf 359.500 euro excl. kosten en btw.

Wenst u meer informatie over deze verkaveling? Contacteer ons snel voor meer informatie!

* Actie geldig tot 31 januari 2022 voor de eerste 2 verkochte woningen in dit project. Deze woningen krijgen gratis een lucht/water warmtepomp aangeboden met vloerverwarming op de benedenverdieping.
Green cutout

Meer info over dit project?

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Ontdek ook

Verkaveling Pittemsestraat - Zwarteleeuwstraat

LAATSTE WONING

Verkaveling Pittemsestraat - Zwarteleeuwstraat

Ardooie | 5 wooneenheden

In deze kleinschalige verkaveling op de hoek van de Pittemsestraat en Zwarteleeuwstraat in Ardooie realiseren we 5 landelijke woningen.

Verkaveling Regina Vandaeleplein

Izegem | 11 wooneenheden

In deze verkaveling op de Bosmolens in Izegem zullen we 11 moderne woningen realiseren. We besteden hierbij extra aandacht aan de groene omgeving in deze buurt.

Verkaveling Moerdijkstraat

Ichtegem | 8 wooneenheden

De verkaveling in de Moerdijkstraat in Ichtegem telt 8 ruime loten waar we moderne woningen op zullen realiseren.