Residentie Ter Weezen

Bonestraat 15 , 8760 Meulebeke

Uw bouwadviseur

Maxim
Missiaen

+32 56665945 maxim@cnest.be

Beschrijving

NIEUWBOUW PROJECT TE KOOP MEULEBEKE

Project komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6%! Nu verlengd tot eind 2024!!

Met residentie Ter Weezen wordt de laatste fase aangekondigd van Woonpark Sint-Vincentius. 

Ter Weezen voorziet 22 appartementen met mix van 1, 2 of 3 slaapkamers en behoudt de kenmerken van de voorgaande fases, waaronder: praktische indeling, mooie leefterrassen en focus op duurzaam- & energiezuinigheid. 

De gelijkvloerse appartementen beschikken elk over een eigen private aangelegde tuin die de privacy en woonkwaliteit bevorderen, zonder de sociale interactie met de groenzone te verliezen. De appartementen op de verdiepingen genieten stuk voor stuk van mooie leefterrassen. 

Hoog wooncomfort is gegarandeerd dankzij de ideale oriëntatie, de efficiënte indeling en de kwalitatieve afwerking van het gebouw. Alle technieken voldoen aan de recentste energienormen, waardoor dit project een duurzame en slimme investering is. Energie-efficiënte appartementen bieden daarnaast tal van voordelen: ze verlagen de energiekosten, verbeteren het comfort, verminderen onze ecologische voetafdruk en dragen bij aan een duurzamere toekomst. De appartementen voldoen allemaal aan Epeil 20 = BEN appartementen. Hierdoor geniet u als koper van een vrijstelling op uw onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.

De ondergrondse parking zal voorzien in garageboxen, parkeerplaatsen en bergingen. Fietsen kunnen gestald worden in de gemeenschappelijke fietsenberging.

De ligging nabij de markt en gemeentekern is hier de absolute troef. Wonen in Meulebeke biedt het beste van twee werelden: de rust en schoonheid van het platteland, gecombineerd met de gemakken en voorzieningen van een moderne gemeente. 

Ter Weezen staat voor zorgeloos genieten in een groene woondroom. Hier vindt u een thuis!
Green cutout

Meer info over dit project?

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Ontdek ook

Verkaveling Engelstraat

Aartrijke | 5 wooneenheden

In de Engelstraat in Aartrijke bouwen we 5 landelijke, energiezuinige woningen met 3. Iedere woning heeft parkeermogelijkheden achteraan de tuin.

Residentie De Koster

45% verkocht!

Residentie De Koster

Zedelgem | 7 wooneenheden

In Zedelgem realiseren we binnenkort Residentie De Koster met 6 appartementen en een praktijkruimte op de benedenverdieping. Dit alles met oog voor energiezuinig wonen!

Verkaveling Paepevelden

Bavegem | 16 wooneenheden

In Bavegem (Sint-Lievens-Houtem) realiseren we de verkaveling Paepevelden met 16 moderne nieuwbouwwoningen nabij het centrum.