Verkaveling Waterkasteelhof

Duinenweg 45 , 8420 De Haan

Uw bouwadviseur

Maxim
Missiaen

+32 56665945 maxim@cnest.be

Beschrijving

Dit project werd reeds succesvol uitverkocht!

In het pittoreske De Haan realiseren we woonerf Waterkasteelhof met 11 karaktervolle nieuwbouwwoningen aan de rand van een uiterst groene omgeving. 
We zetten sterk in op hoge kwaliteit en ruimtegevoel in dit project, waardoor zowel binnen als buiten aan alle hedendaagse woonbehoeftes voldoet. De woningen beschikken over 3 ruime slaapkamers en een inpandige garage of carport met tuinberging.

Ligging op een boogscheut van het strand
De woningen zijn gelegen net buiten de concessie van De Haan en op slechts 800 meter van het strand. Het project wordt omringd door de Duinbossen tussen De Haan en Wenduine en bieden ook zicht op het beschermde polderlandschap. Een droom voor iedere natuurliefhebber! 
Maak je graag een daguitstap aan de Belgische kust? De halte Waterkasteellaan ligt binnen de 100 meter van dit project. Zo kan je vlot de kust verkennen.

Afwerking tot in de puntjes
We voorzien voor deze woningen een kwalitatieve afwerking naar eigen smaak en wensen. Je persoonlijke klantenbegeleider neemt je mee op sleeptouw doorheen het hele traject en ontzorgt je van A tot Z. 
Wist je dat deze woningen standaard voorzien worden van een lucht/water warmtepomp met vloerverwarming en dat we ook de buitenaanleg voorzien? 
Oprit en terras aangelegd, gras gezaaid en een haag geplant. Bij oplevering je meubels plaatsen en genieten!

Sloop en heropbouw
Dit project komt in aanmerking voor het tijdelijk verlaagde btw-tarief van 6% inzake sloop en heropbouw.


Wenst u meer informatie over deze verkaveling? Contacteer ons snel voor meer informatie!
Green cutout

Meer info over dit project?

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Ontdek ook

Verkaveling Engelstraat

Aartrijke | 5 wooneenheden

In de Engelstraat in Aartrijke bouwen we 5 landelijke woningen met 3 of 4 slaapkamers. Iedere woning heeft parkeermogelijkheden achteraan de tuin.

Residentie De Koster

45% verkocht!

Residentie De Koster

Zedelgem | 7 wooneenheden

In Zedelgem realiseren we binnenkort Residentie De Koster met 6 appartementen en een praktijkruimte op de benedenverdieping. Dit alles met oog voor energiezuinig wonen!

Verkaveling Paepevelden

Bavegem | 16 wooneenheden

In Bavegem (Sint-Lievens-Houtem) realiseren we de verkaveling Paepevelden met 16 moderne nieuwbouwwoningen nabij het centrum.