Verkaveling Moerdijkstraat

Moerdijkstraat 38 , 8480 Ichtegem

Uw bouwadviseur

Maxim
Missiaen

+32 56665945 maxim@cnest.be

Beschrijving

NIEUW in Ichtegem

C-Nest Groep bouwt 7 open moderne bebouwingen op grote percelen in de Moerdijkstraat te Ichtegem met aandacht voor kwaliteit en comfort. Met grondoppervlaktes tussen de 508 en 768 m² genieten toekomstige bewoners van extra veel ruimte. De grote tuinen bieden zicht op het groen van het achterliggende landschap. Alle woningen beschikken over 3 of 4 slaapkamers.

Rustige gelegen in Ichtegem tussen de groene landschappen.
De woningen zijn gelegen op 500 meter van bakkers, slagers, winkels en op 2 minuten bereikt men belangrijke invalswegen zoals de N33 Torhout-Oostende. Voor wandelaars en fietsers is er aan mooie natuur in de omgeving geen gebrek. Op een boogscheut bereikt men uitgestrekte landschappen en bossen.

Moderne architectuur met ruime tuinen
Het ontwerp met moderne architectuur brengt het beste van de woningen én tuinen naar boven. De vele en grote raampartijen zorgen ervoor dat binnen en buiten naadloos in elkaar overvloeien. De houten façades in combinatie met gevelstenen zorgen voor een natuurlijke dynamiek en bepalen mee de uitstraling van het bouwproject.

Afwerking op maat.
Elke woning kan afgewerkt worden naar eigen smaak en wensen. Je persoonlijke klantenbegeleider neemt je mee op sleeptouw doorheen het hele traject en ontzorgt van A tot Z.

Vertrouwen en transparantie = vaste prijs
Vertrouwen en transparantie zijn geen loze begrippen voor C-Nest Groep. We werken dan ook met een vaste prijs: de prijs bij aankoop van het project is de prijs aan het einde van het project. Eventuele meerwerken worden vooraf besproken en gebudgetteerd. Geen wijzigingen, geen prijsaanpassingen, geen onaangename verrassingen dus.


Contacteer ons voor meer informatie.
Green cutout

Meer info over dit project?

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Ontdek ook

Residentie De Koster

Zedelgem | 7 wooneenheden

In Zedelgem realiseren we binnenkort Residentie De Koster met 6 appartementen en een praktijkruimte op de benedenverdieping. Dit alles met oog voor energiezuinig wonen!

Verkaveling Paepevelden

Bavegem | 16 wooneenheden

In Bavegem (Sint-Lievens-Houtem) realiseren we de verkaveling Paepevelden met 16 moderne nieuwbouwwoningen nabij het centrum.

Residentie De Brouwerij

Bellem | 10 wooneenheden

Langs de Vaart-Zuid in Bellem bouwen we binnenkort 10 ruime appartementen met zicht op het groen of de Vaart.