Verkaveling Moerdijkstraat

Moerdijkstraat 38 , 8480 Ichtegem

Uw bouwadviseur

Maxim
Missiaen

+32 56665945 maxim@cnest.be

Beschrijving

NIEUW in Ichtegem


Ontdek de perfecte harmonie tussen modern wonen en landelijke charme in onze nieuwe verkaveling in de Moerdijkstraat in Ichtegem. We bouwen hier 6 moderne alleenstaande woningen en 1 halfopen woning. Elke woning is ontworpen met oog voor detail en biedt een ruim en comfortabel gezinsleven. Met 3 of 4 slaapkamers bieden onze woningen voldoende ruimte voor u en uw dierbaren om te groeien en te genieten van elk kostbaar moment. Met grondoppervlaktes tussen de 508 en 768 m² genieten toekomstige bewoners van extra veel ruimte. De grote tuinen bieden zicht op het groen van het achterliggende weidelandschap met de aanwezige paarden.

Rustige gelegen in Ichtegem tussen de groene landschappen.
De woningen zijn gelegen op 500 meter van bakkers, slagers, winkels en op 2 minuten bereikt men belangrijke invalswegen zoals de N33 Torhout-Oostende. Voor wandelaars en fietsers is er aan mooie natuur in de omgeving geen gebrek. Op een boogscheut bereikt men uitgestrekte landschappen en bossen.

Moderne architectuur met ruime tuinen
Het ontwerp met moderne architectuur brengt het beste van de woningen én tuinen naar boven. De vele en grote raampartijen zorgen ervoor dat binnen en buiten naadloos in elkaar overvloeien. De houten façades in combinatie met gevelstenen zorgen voor een natuurlijke dynamiek en bepalen mee de uitstraling van het bouwproject.

Afwerking op maat.
Elke woning kan afgewerkt worden naar eigen smaak en wensen. Je persoonlijke klantenbegeleider neemt je mee op sleeptouw doorheen het hele traject en ontzorgt van A tot Z.
De alleenstaande woningen worden standaard uitgerust met vloerverwarming beneden en boven. Bijkomend voorzien we voor de woningen die nog te koop zijn in dit project een lucht/water warmtepomp en streven we naar een energiepeil van E30. Kortom de woningen zijn heel energiezuinig en futurproof!


Vertrouwen en transparantie = vaste prijs
Vertrouwen en transparantie zijn geen loze begrippen voor C-Nest Groep. We werken dan ook met een vaste prijs: de prijs bij aankoop van het project is de prijs aan het einde van het project. Eventuele meerwerken worden vooraf besproken en gebudgetteerd. Geen wijzigingen, geen prijsaanpassingen, geen onaangename verrassingen dus.

De bouwwerken van de woningen zijn volop bezig. De loten 2, 3 en 4 zijn in volle afwerking. Hierdoor is een snelle oplevering mogelijk.

Contacteer ons voor meer informatie.

 
Green cutout

Meer info over dit project?

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Ontdek ook

Verkaveling Engelstraat

Aartrijke | 5 wooneenheden

In de Engelstraat in Aartrijke bouwen we 5 landelijke, energiezuinige woningen met 3. Iedere woning heeft parkeermogelijkheden achteraan de tuin.

Residentie De Koster

45% verkocht!

Residentie De Koster

Zedelgem | 7 wooneenheden

In Zedelgem realiseren we binnenkort Residentie De Koster met 6 appartementen en een praktijkruimte op de benedenverdieping. Dit alles met oog voor energiezuinig wonen!

Verkaveling Paepevelden

Bavegem | 16 wooneenheden

In Bavegem (Sint-Lievens-Houtem) realiseren we de verkaveling Paepevelden met 16 moderne nieuwbouwwoningen nabij het centrum.