Villa Lot 03

Moerdijkstraat 38 Lot 03, 8480 Ichtegem

€ 481 000 *
(*) Prijzen zijn exclusief kosten en BTW

Uw bouwadviseur

Maxim
Missiaen

+32 56665945 maxim@cnest.be

Beschrijving

Ontdek deze prachtige woning in de Moerdijkstraat in Ichtegem - lot 3. Deze moderne alleenstaande woning is een droom die uitkomt, met een royale grondoppervlakte van 749 m² en een oppervlakte van 170 m².

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime en lichtrijke leefruimte, perfect voor gezellig samenzijn en het creëren van waardevolle herinneringen. De open keuken nodigt uit tot culinaire hoogstandjes, terwijl de berging praktische opslagruimte biedt voor al uw behoeften.

Met 4 slaapkamers biedt deze woning volop ruimte voor het hele gezin of gasten. De badkamer is uitgerust met een bad, een verkwikkende douche en een dubbele lavabo, zodat u kunt genieten van pure ontspanning en comfort.

De woning biedt een prachtig landelijk verzicht aan de achterzijde, waardoor u kunt genieten van de schoonheid van de omgeving en een gevoel van rust en sereniteit kunt ervaren.

Duurzaamheid en energie-efficiëntie staan centraal in deze woning, met een E-peil van E30. De vloerverwarming beneden en boven zorgt voor een aangename temperatuur het hele jaar door. Er wordt standaard een lucht/water warmtepomp voorzien, waardoor u een lage ecologische voetafdruk zal hebben.

Deze woning biedt u de mogelijkheid om uw persoonlijke stempel te drukken, met keuzes voor de afwerking. Maak van dit huis uw thuis, waar u uw eigen stijl en smaak kunt laten zien.

Aarzel niet langer en grijp deze unieke kans. Lot 3 in de verkaveling Moerdijkstraat in Ichtegem wacht op u. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u begeleiden naar het huis van uw dromen.

???????
Batibouwactie
Koop tussen 14/2 en 14/3 een woning in dit project en ontvang een extra afwerkingsbudget van maar liefst 2.500 euro excl. btw.
Ichtegem Moerdijkstraat lot 3
Green cutout

Algemeen

Type

Villa

Straat

Moerdijkstraat

Stad

Ichtegem

Bewoonbare oppervlakte

170 m²

Perceeloppervlakte

749 m²

Slaapkamers

4

Carport

Ja

Extra

Stedenbouwkundige bestemming

Woongebied

Verkavelingsvergunning

Ja

Omgevingsvergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht

Nee

Overstromingsgevoeligheid

Niet overstromingsgevoelig

Downloads

Meer info over dit pand?

Ik ga akkoord met de privacy policy.