Verkaveling Passendalestraat

Passendalestraat 43 , 8980 Zonnebeke

Uw bouwadviseur

Maxim
Missiaen

+32 56665945 maxim@cnest.be

Beschrijving

Nieuw te koop in Zonnebeke

Koop nu tijdelijk een van deze woningen met een extra afwerkingsbudget van maar liefst 7.500 euro excl. btw!*

Welkom in de Passendalestraat 43 in Zonnebeke, waar twee moderne nieuwbouwwoningen op jou wachten! Met ruime grondoppervlaktes tot 1146 m² en een woonoppervlakte tot 213 m² bieden deze woningen jou en je gezin alle ruimte en comfort die je nodig hebt.

Bij binnenkomst in de woning word je begroet door een lichte en ruime leefruimte met een open keuken. De keuken kan volledig naar jouw smaak en wensen worden ontworpen bij onze leverancier. Stel je voor hoe je hier je culinaire vaardigheden kunt uiten en tegelijkertijd in contact kunt blijven met je gezin en gasten.

De woningen zijn voorzien van een inpandige garage met voldoende bergruimte. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplek en dat je al je spullen veilig en georganiseerd kan opbergen.

Op de bovenverdieping vind je drie comfortabele slaapkamers, perfect om tot rust te komen na een lange dag. Er is ook een bureauhoek waar je ongestoord kunt werken of studeren. De badkamer is uitgerust met een heerlijk bad, een verfrissende douche en een dubbele lavabo, zodat je elke ochtend fris en vol energie kunt beginnen.

Om jouw comfort te garanderen, installeren we vloerverwarming met een lucht-water warmtepomp. Dit zorgt voor een efficiënte en milieuvriendelijke verwarming van de woning, waardoor je energiekosten laag blijven en je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we je de mogelijkheid om deze woningen aan te kopen aan slechts 6% btw inzake sloop en heropbouw. Dit is een unieke kans om jouw droomhuis te verwerven tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Mis deze kans niet om te genieten van de ruimte, het comfort en de moderne voorzieningen van deze nieuwbouwwoningen in Zonnebeke. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. We staan klaar om je te helpen jouw droomhuis werkelijkheid te maken.

* Actie onder voorwaarden
(*) Prijzen zijn exclusief kosten en BTW
Green cutout

Meer info over dit project?

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Ontdek ook

Verkaveling Engelstraat

Aartrijke | 5 wooneenheden

In de Engelstraat in Aartrijke bouwen we 5 landelijke woningen met 3 of 4 slaapkamers. Iedere woning heeft parkeermogelijkheden achteraan de tuin.

Residentie De Koster

Zedelgem | 7 wooneenheden

In Zedelgem realiseren we binnenkort Residentie De Koster met 6 appartementen en een praktijkruimte op de benedenverdieping. Dit alles met oog voor energiezuinig wonen!

Verkaveling Paepevelden

Bavegem | 16 wooneenheden

In Bavegem (Sint-Lievens-Houtem) realiseren we de verkaveling Paepevelden met 16 moderne nieuwbouwwoningen nabij het centrum.