Verkaveling Berten Pilstraat

Berten Pilstraat 35 , 8980 Zonnebeke

Uw bouwadviseur

Maxim
Missiaen

+32 56665945 maxim@cnest.be

Beschrijving

NIEUW PROJECT TE KOOP IN ZONNEBEKE

Op het einde van een doodlopend stuk van de Berten Pilstraat in Zonnebeke bieden we 2 loten te koop aan met een prachtig verzicht over de vele velden in de omgeving.

Landelijke of moderne architectuur
De bouwgrond van lot 2 meet 425 m² en wordt te koop aangeboden met ofwel een moderne of landelijke woning, waarbij je als koper de binnenafwerking nog mee kan kiezen.
Lot 1 wordt dan weer aangeboden met onze Bouwen Op Maat formule waarbij je als koper zelf inspraak hebt in het ontwerp van de woning. Bovendien bestaat lot 1 uit een gedeelte bouwgrond van  457 m² met een naastgelegen weide van maar liefst 3300 m². In totaliteit een oppervlakte van 3757 m²!
Ideaal voor mensen die graag veel open ruimte wensen of bijvoorbeeld een paard bij huis willen hebben.

Pluspunten in dit project zijn zeker de rustige ligging met open zicht, de energiezuinige BEN-woningen en uiteraard de vele keuzemogelijkheden als koper.

Heeft u interesse in deze nieuwbouwwoningen in Zonnebeke? Contacteer ons voor meer informatie!
 

Grond

Lot
Perceelopp.
Status
Prijs
Grondplan
(*) Prijzen zijn exclusief kosten en BTW
Green cutout

Meer info over dit project?

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Ontdek ook

Verkaveling Engelstraat

Aartrijke | 5 wooneenheden

In de Engelstraat in Aartrijke bouwen we 5 landelijke, energiezuinige woningen met 3. Iedere woning heeft parkeermogelijkheden achteraan de tuin.

Residentie De Koster

45% verkocht!

Residentie De Koster

Zedelgem | 7 wooneenheden

In Zedelgem realiseren we binnenkort Residentie De Koster met 6 appartementen en een praktijkruimte op de benedenverdieping. Dit alles met oog voor energiezuinig wonen!

Verkaveling Paepevelden

Bavegem | 16 wooneenheden

In Bavegem (Sint-Lievens-Houtem) realiseren we de verkaveling Paepevelden met 16 moderne nieuwbouwwoningen nabij het centrum.