Residenties Molenhoek en De Secretaris

Burg. Jos. Lievensstraat 15 , 8210 Zedelgem

Uw bouwadviseur

Maxim
Missiaen

+32 56665945 maxim@cnest.be

Beschrijving

Residenties Molenhoek en De Secretaris
C-Nest Groep start de toekomstige woonontwikkeling van 13 duurzame en kwalitatieve appartementen in een groene en rustige hub te Zedelgem. C-Nest Groep koos, samen met architect Markland uit Kortrijk, bewust voor twee afzonderlijke gebouwen. Zo is elke wooneenheid een hoekappartement met minimum twee gevels en een grote glaspartij die uitkijkt op de groene omgeving.

Ruime appartementen met een zon georiënteerd terras.
Residentie Molenhoek, vooraan op het perceel, telt 5 appartementen. Residentie De Secretaris, achteraan op het perceel, telt 8 appartementen. Deze appartementen hebben een oppervlakte tussen 70 en 125 m² met 1, 2 of 3 slaapkamers. Alle wooneenheden beschikken over ruime en lichtrijke leefruimtes met een aangenaam terras georiënteerd op het zuid – zuidwesten. Ondergronds zijn er 16 garages en bergingen voorzien. Bovengronds zijn er 4 parkeerplaatsen voor bezoekers.

Toparchitectuur rond een centrale groene hub.
Het genuanceerde grijze metselwerk in een verticaal en horizontaal patroon gecombineerd met het donkere schrijnwerk zorgt voor een moderne architecturale uitstraling. De maximale vergroening; plaatsing van bomen, hagen, siergrassen, bloeiaccenten en mooie bladtexturen zorgen voor de creatie van een parkgevoel met alle nodige privacy en rust.

Afwerking op maat met de nadruk op kwaliteit.
Bij al onze nieuwbouwprojecten staat kwaliteit voorop: kwaliteit in ontwerp en typologie, kwaliteit in materiaalkeuze, kwaliteit in afwerking en kwaliteit in dienstverlening.
Elk appartement kan afgewerkt worden naar eigen smaak en wensen. Je persoonlijke klantenbegeleider neemt je mee op sleeptouw doorheen het hele traject en ontzorgt van A tot Z.

Verlaagd btw tarief van 6% mogelijk!
Dit project komt in aanmerking voor het verlaagde btw tarief van 6% inzake sloop en heropbouw.

Vertrouwen en transparantie = vaste prijs
Vertrouwen en transparantie zijn geen loze begrippen voor C-Nest Groep. We werken dan ook met een vaste prijs: de prijs bij aankoop van het project is de prijs aan het einde van het project. Geen wijzigingen, geen prijsaanpassingen, geen onaangename verrassingen dus.

Reeds 46% verkocht!
Green cutout

Meer info over dit project?

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Ontdek ook

Verkaveling Pittemsestraat - Zwarteleeuwstraat

LAATSTE WONING

Verkaveling Pittemsestraat - Zwarteleeuwstraat

Ardooie | 5 wooneenheden

In deze kleinschalige verkaveling op de hoek van de Pittemsestraat en Zwarteleeuwstraat in Ardooie realiseren we 5 landelijke woningen.

Verkaveling Regina Vandaeleplein

Izegem | 11 wooneenheden

In deze verkaveling op de Bosmolens in Izegem zullen we 11 moderne woningen realiseren. We besteden hierbij extra aandacht aan de groene omgeving in deze buurt.

Verkaveling Moerdijkstraat

Ichtegem | 8 wooneenheden

De verkaveling in de Moerdijkstraat in Ichtegem telt 8 ruime loten waar we moderne woningen op zullen realiseren.