Wonen in de Haan

In de kijker

Nieuws

Laatste update

februari 2023

Deel deze pagina

Op de hoek van de Duinenweg en Wenduinesteenweg in De Haan zet C-Nest samen met D’Hoore Construct uit Zuienkerke een uniek woonproject neer.

?Duinenweg 45 , 8420 De Haan

✔️‘Waterkasteelhof’ hoeve

Waar vroeger de ‘Waterkasteelhof’ hoeve stond ontwikkelen we een nieuwe bruisende woonbuurt met 11 nieuwbouwwoningen. We bouwen deze in een landelijke en cottage stijl die kwalitatief zullen worden afgewerkt naar smaak van de klant. Samen met Architect Jonckheere uit Brugge geven we aan dit project een unieke identiteit; we begeesteren ziel en karakter van de oude kasteelhoeve in bepaalde woningelementen en bouwstijl.

✔️Gelegen in een decor van rust en natuur.

De projectsite is gelegen aan de rand van de historische villawijk van De Haan, de Concessie. In dit beschermde centrum zonder hoogbouw bevinden zich tal van architecturale parels in Anglo-Normandische stijl. Het landschap met de kenmerkende Watertoren van De Haan leent er zich perfect toe om dagelijks te bewegen en te ontspannen. De beschermde poldervlaktes van Vlissegem en het ‘Duinbossen’ landschap bieden je tal van wandel- en fietsroutes. Een droom voor elke natuurliefhebber! Op slechts 10 minuten wandelafstand of met de tram via de nabijgelegen kusttramhalte ‘Waterkasteellaan’ bereik je gemakkelijk de kust.

✔️Volledig afgewerkte woningen.

Ook voor dit project zetten we in op hoge kwaliteit en een volwaardige afwerking. Dit wil zeggen dat we ook tuin, terras, oprit, omheining, tuinbergingen, etc. mee aanleggen.

✔️Afwerking op maat.
Elke woning kan afgewerkt worden naar eigen smaak en wensen. Je persoonlijke klantenbegeleider neemt je mee op sleeptouw doorheen het hele traject en ontzorgt van A tot Z.

✔️Vertrouwen en transparantie = vaste prijs
Vertrouwen en transparantie zijn geen loze begrippen voor C-Nest Groep. We werken dan ook met een vaste prijs: de prijs bij aankoop van het project is de prijs aan het einde van het project. Eventuele meerwerken worden vooraf besproken en gebudgetteerd. Geen wijzigingen, geen prijsaanpassingen, geen onaangename verrassingen dus.

Vraag meer informatie aan via de projectpagina