Residenties Het Aenwijs en De Wandeling - Meulebeke

Tweede fase woonsite Sint-Vincentius in de startblokken

Nieuws

Laatste update

oktober 2023

Deel deze pagina

Tweede fase woonsite Sint-Vincentius in de startblokken

Op onze verkaveling langs de Bonestraat en de Tieltstraat in Meulebeke is al heel wat beweging geweest. Veel woningen zijn al in uitvoering en in het eerste appartementsgebouw, residentie De Nieuwe Kapelle, zijn we al volop bezig met de afwerking. De wooneenheden van deze eerste fase zijn bijna allemaal verkocht.

Hoog tijd dus om aan de volgende fase van deze verkaveling te beginnen. De plannen voor de volgende twee appartementsblokken, residentie Het Aenwijs en residentie De Wandeling, liggen klaar om uitgevoerd te worden.

Het Aenwijs en De Wandeling situeren zich langs de Bonestraat en tellen elk 14 wooneenheden. De stijl van de gebouwen is in harmonie met dat van De Nieuwe Kapelle en past perfect in het geheel van de verkaveling.

In deze gebouwen, met appartementen van 77 tot 136 m² en keuze tussen één, twee of drie slaapkamers, vindt iedereen ongetwijfeld zijn gading.

Residenties Het Aenwijs en De Wandeling - Meulebeke

De gelijkvloerse appartementen genieten van een privatieve tuin aan hun terras en ook alle appartementen op de verdiepingen beschikken over een ruim terras. De appartementen aan de noordzijde van de gebouwen kijken bovendien uit op de nog verder aan te leggen groenzone.

De gebouwen worden met elkaar verbonden via een gemeenschappelijke kelder waarin voldoende garages, parkeerplaatsen en bergingen voorzien worden. Deze kelder zal in een latere fase ook doorgetrokken worden naar het derde en laatste appartementsgebouw.

 

Momenteel zijn reeds vijf wooneenheden in deze nieuwe fase verkocht. De uitvoering wordt ingepland na de zomer van 2021.

 

Bent u op zoek naar een kwaliteitsvol appartement in een groene omgeving?

Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

U kan beide residenties terugvinden op onze website op volgende link:

https://www.cnest.be/residenties-het-aenwijs-en-de-wandeling