Nieuw kantoor C-Nest Groep

Binnenkort: nieuw kantoor te Deinze!

Nieuws

Laatste update

oktober 2023

Deel deze pagina

Wij bouwen een nieuw kantoor!

Locatie, locatie en locatie

Hoewel we het landelijke Ingelmunster zeker zullen missen, hadden we nood aan wat meer ruimte. Daarom werken we al enige tijd aan de realisatie van een nieuw kantoor. C-Nest Groep is de laatste jaren namelijk sterk gegroeid, waardoor onze kantoren in Ingelmunster stilaan te klein werden. We gingen op zoek naar dé geschikte locatie en vonden die in Deinze.

Ons nieuwe kantoor is gelegen langs de Kouter in Deinze. De straat ligt in het verlengde van de Tieltsesteenweg en heeft een uitstekende bereikbaarheid. Het kantoor ligt op slechts 5 minuutjes van centrum Deinze en De Brielmeersen. Kortom, een centrale ligging tussen onze projecten in Oost- en West-Vlaanderen.

We gaven architectenbureau Markland uit Kortrijk de opdracht om een kantoor te ontwerpen waar we de komende decennia onze activiteiten op een duurzame manier verder kunnen uitbouwen met een stevige thuisbasis in Deinze.

Markland Architecten

Een duurzaam en ecologisch ontwerp

Architect Kevin Huysentruyt ontwierp een gebouw dat bestaat uit een verlaagde parking met daarbovenop twee verdiepingen. Het kantoor is een modern kantoor met veel lichtinval door de vele raampartijen. Binnenin heeft de architect geprobeerd om de huiselijke sfeer, die we gewoon zijn van ons kantoor in Ingelmunster, te behouden. Op die manier voelen niet alleen wij, maar ook jullie zich hier onmiddellijk welkom en is het altijd een beetje thuiskomen.

Natuurlijk kon het ecologisch aspect in dit ontwerp niet ontbreken. Zo wordt er een groendak voorzien alsook laadpalen voor elektrische wagens en de laatste technieken op vlak van verwarming, koeling en ventilatie.

Onze nieuwe lokalen zijn perfect ingericht om klanten en aannemers te ontvangen. Zo beschikken we over 4 grote vergaderzalen, waar we in alle rust contracten, plannen, overeenkomsten,… kunnen bespreken.

Aangezien we de ruimte zullen hebben om meer bezoekers te ontvangen, hebben we ook voor meer parkeerplaatsen gezorgd. De bezoekersparking zal zich onder het gebouw bevinden waar u dan de lift kunt nemen naar het onthaal, waar u met een warm gevoel zal ontvangen worden.

Bouwonderneming Deleersnyder uit Wielsbeke en architect Dennis Delvael van Markland Architecten zullen de bouwwerken voor ons nieuwe kantoor in goede banen leiden.

De werken aan het nieuwe kantoor zullen aanvangen in de loop van oktober 2020 en zullen anderhalf jaar duren.

Kijkwoning

Naast ons kantoor komt later ook een kijkwoning. Zo hebben we vlakbij de deur een mooi voorbeeld van hoe een afgewerkte woning er kan uitzien. Ideaal voor een rondleiding met potentiële kopers of klanten die keuzes moeten maken, want een woning zegt natuurlijk meer dan enkele foto’s en plannen.

Tot snel in ons nieuwe kantoor!

Architectenbureau Markland: https://www.markland.be/

Bouwonderneming Deleersnyder: https://www.deleersnyderbvba.be/