C-Nest Groep kantoor Deinze

West-Vlaams bouwbedrijf vindt nieuwe thuis in Deinze

Nieuws

Laatste update

oktober 2023

Deel deze pagina

C-Nest Groep verhuist!

Dit familiebedrijf, actief als vastgoedontwikkelaar, vindt haar roots in West-Vlaanderen. Het bedrijf is sinds haar oprichting gevestigd in het landelijke Ingelmunster, maar verhuist eind dit jaar naar Deinze. Zo brengen ze een stukje van West-Vlaanderen naar Oost-Vlaanderen.

C-nest Groep

Door de sterke groei van het bedrijf zijn de kantoren in Ingelmunster jammer genoeg te klein geworden, dus is men gestart met de bouw van een nieuw kantoor.

Het nieuwe kantoor is gelegen langs de Kouter in Deinze en ligt op slechts 5 minuutjes van het centrum en De Brielmeersen. C-Nest Groep is actief in Oost- en West-Vlaanderen, waardoor Deinze de ideale uitvalsbasis is.

Architect Kevin Huysentruyt ontwierp een gebouw dat bestaat uit een verlaagde parking met daarbovenop twee verdiepingen. Het kantoor is een modern gebouw met veel lichtinval door de vele raampartijen. Binnenin werd geprobeerd om, net zoals in Ingelmunster, de huiselijke sfeer te behouden. Zo voelt iedereen zich er onmiddellijk thuis.

Markland Architecten

Architectenbureau Markland: https://www.markland.be/

Naast het kantoor komt binnenkort ook een kijkwoning. Ideaal voor een rondleiding met potentiële kopers of klanten die keuzes moeten maken, want een woning zegt natuurlijk meer dan enkele foto’s en plannen.

Vanaf 2022 verwelkomt het team van C-Nest Groep u graag in hun nieuwe thuis.