C-Nest Groep kantoor Deinze

West-Vlaams bouwbedrijf vindt nieuwe thuis in Deinze

Nieuws

Laatste update

november 2021

Deel deze pagina

C-Nest Groep verhuist!

Dit familiebedrijf, actief als vastgoedontwikkelaar, vindt haar roots in West-Vlaanderen. Het bedrijf is sinds haar oprichting gevestigd in het landelijke Ingelmunster, maar verhuist eind dit jaar naar Deinze. Zo brengen ze een stukje van West-Vlaanderen naar Oost-Vlaanderen.

Alles begon in 2007 toen pater familias Danny Craeynest, Domus Nova Invest NV oprichtte. Met zijn jarenlange ervaring in de sector had hij alle tools in handen om een bloeiend bouwbedrijf uit te bouwen. Zo gezegd, zo gedaan!

Initieel werkten vader Danny, moeder Hilde en zoon Harm samen alle projecten uit. Het aanhoudende succes van de firma leidde echter al snel tot de aanwerving van steeds meer personeel. Daarnaast maakte de oprichting van Constructis NV (2013) met de heer Carl Verkinderen, C-Nest BV (2017) en heel wat tijdelijke handelsverenigingen de samenwerking met meer verschillende partners mogelijk.

In 2020 beslisten de vennoten om samen verder te gaan onder het vaandel ‘C-Nest Groep, vastgoedontwikkeling’. Hiermee wil het bedrijf een meer uniforme werking en transparantere communicatie over de verschillende vennootschappen mogelijk maken.

C-nest Groep

Door de sterke groei van het bedrijf zijn de kantoren in Ingelmunster jammer genoeg te klein geworden, dus is men gestart met de bouw van een nieuw kantoor.

Het nieuwe kantoor is gelegen langs de Kouter in Deinze en ligt op slechts 5 minuutjes van het centrum en De Brielmeersen. C-Nest Groep is actief in Oost- en West-Vlaanderen, waardoor Deinze de ideale uitvalsbasis is.

Architect Kevin Huysentruyt ontwierp een gebouw dat bestaat uit een verlaagde parking met daarbovenop twee verdiepingen. Het kantoor is een modern gebouw met veel lichtinval door de vele raampartijen. Binnenin werd geprobeerd om, net zoals in Ingelmunster, de huiselijke sfeer te behouden. Zo voelt iedereen zich er onmiddellijk thuis.

Markland Architecten

Architectenbureau Markland: https://www.markland.be/

Naast het kantoor komt binnenkort ook een kijkwoning. Ideaal voor een rondleiding met potentiële kopers of klanten die keuzes moeten maken, want een woning zegt natuurlijk meer dan enkele foto’s en plannen.

Vanaf 2022 verwelkomt het team van C-Nest Groep u graag in hun nieuwe thuis.