Zedelgem Residentie Molenhoek en De Secretaris

C-Nest Groep start bouwwerken nieuwe residenties Molenhoek en De Secretaris

Nieuws

Laatste update

mei 2022

Deel deze pagina

In het centrum van Zedelgem start C-Nest Groep deze maand met de afbraak van de woning van voormalig gemeentesecretaris in de Burgemeester Joseph Lievensstraat.

Op deze locatie zal de projectontwikkelaar uit Deinze twee appartementsgebouwen, van samen 13 appartementen, realiseren die gekoppeld worden door een ondergrondse garagekelder. Door de keuze voor één gemeenschappelijke kelder worden er 16 ruime afzonderlijke garages en 13 kelderbergingen voorzien.

Zedelgem - Residentie Molenhoek en De Secretaris

C-Nest Groep koos, samen met architect Markland uit Kortrijk, bewust voor twee afzonderlijke gebouwen zodat elk appartement over minimum twee gevels met grote glaspartijen beschikt. Op deze manier heeft u de keuze uit lichtrijke en ruime appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Verder kozen de projectontwikkelaar en de architect voor een groen kader met een gemeenschappelijke parktuin die tussen de twee gebouwen kronkelt.

Residentie Molenhoek, vooraan op het perceel, telt 5 appartementen. Residentie De Secretaris, achteraan op het perceel, telt 8 appartementen. Deze appartementen hebben een bewoonbare oppervlakte tussen 70 en 125 m².

De afbraakwerken van de bestaande woning starten in de loop van mei 2022. Er wordt verwacht de gebouwen volledig te kunnen opleveren in het najaar van 2024.

In voorverkoop werden reeds 4 van de 13 appartementen verkocht.

Zedelgem Residentie Molenhoek en De Secretaris

Op zoek naar meer informatie over de residenties Molenhoek en De Secretaris in Zedelgem? Surf dan naar de website www.cnest.be of neem contact op met C-Nest Groep op het nummer 056 66 59 45 of per mail naar info@cnest.be.