C-Nest Groep informeert

Nieuws

Laatste update

mei 2023

Deel deze pagina

Hebben jullie al gehoord van de meeneembaarheid van het verkooprecht? Het is een regeling die door de Vlaamse overheid is ingevoerd om jullie als kopers financieel te ondersteunen bij de aankoop van een nieuwe woning. Deze regeling is van toepassing op de aanschaf van een gezinswoning, een bescheiden woning of een bouwgrond.

Maar wat houdt het precies in? Welnu, de meeneembaarheid van het verkooprecht betekent dat je het verkooprecht dat je hebt betaald bij de aankoop van je vorige woning, kunt verrekenen bij de aankoop van je nieuwe woning. Dit kan een aanzienlijke besparing betekenen bij het kopen van je droomwoning!

Let op: Eind dit jaar wordt de 'meeneembaarheid' van het verkooprecht afgeschaft

Het systeem van 'meeneembaarheid' van het verkooprecht zal eind dit jaar definitief worden afgeschaft. Je hebt nog tot het einde van 2023 de mogelijkheid om te profiteren van deze voordelige regeling!

Maak een afspraak met onze bouwadviseur Maxim voor persoonlijk advies

Bij C-Nest Groep willen we jullie de best mogelijke service bieden, en dat betekent ook het onder de aandacht brengen van belangrijke informatie die invloed kan hebben op jullie aankoopbeslissing. Alle gedetailleerde informatie over de meeneembaarheid van het verkooprecht kun je vinden op de website van de Vlaamse Overheid: https://www.vlaanderen.be/meeneembaarheid-van-het-verkooprecht. Het is belangrijk om te benadrukken dat deze regeling kan variëren afhankelijk van jullie individuele situatie en de van toepassing zijnde voorwaarden. Onze bouwadviseur, Maxim, bij C-Nest Groep kan jullie helpen om jullie specifieke situatie te bespreken en te bekijken hoe jullie maximaal kunnen profiteren van deze regeling. “Profiteer van de meeneembaarheid van het verkooprecht en bespaar op de aankoop van jouw droomwoning!”, aldus Maxim Missiaen.

maxim@cnest.be