Onze werkwijze

“De aannemers die voor het bedrijf werken, doen ook bij mij thuis alle werken”

Harm Craeynest, bestuurder

White cutout

U zoekt een nieuwe woonst?

Contacteer ons en ontvang de eerste informatie per telefoon of e-mail van onze bouwadviseur. 

U heeft interesse in ons aanbod

Maak een afspraak met onze bouwadviseur. Hij geeft u graag een woordje uitleg. Aan de hand van gedetailleerde plannen, beelden of foto’s,… maakt hij u wegwijs in uw toekomstige thuis. Een werfbezoek of een bezoek aan onze kijkwoning is natuurlijk ook mogelijk.

U beslist om te kopen

Als er een mondeling akkoord is, overloopt de bouwadviseur nog eens alle details en documenten met u om zo samen tot een sluitende overeenkomst te komen.

Gekocht, wat nu?

Na de aankoop volgt de effectieve realisatie van uw droomwoning. Hierin wordt u bijgestaan door onze klantenbegeleiders. Zij gidsen u doorheen alle keuzes die u nog moet maken. Van ruwbouw en elektriciteit tot badkamer en keuken… samen finetunen we uw huis tot een echte thuis.

Wie volgt de werf op?

Uw klantenbegeleider werkt nauw samen met de projectleider. Hij stuurt de aannemers op de werf aan en zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt. We werken met een aantal vaste aannemers die we vertrouwen en waarmee we goede afspraken hebben gemaakt.

Energiezuinigheid?

Ons team laat zich bijstaand door een aantal externe specialisten. Onder meer de architect, de stabiliteitsingenieur en de EPB- en ventilatieverslaggever worden betrokken in het bouwproces om een correcte technische uitvoering te garanderen. Dit alles met extra aandacht voor energiezuinigheid.

Uw woning is klaar!

Eens uw droomwoning afgewerkt is, vindt de voorlopige oplevering plaats. Bij dit plaatsbezoek, in het gezelschap van de architect, de projectleider en uw klantenbegeleider, krijgt u de kans om eventuele gebreken aan te wijzen. Al uw opmerkingen worden genoteerd en worden nog aangepakt na de voorlopige oplevering. Zo zorgen we ervoor dat u de woning met een gerust gevoel in ontvangst kunt nemen.

Verhuizen!

Na de voorlopige oplevering krijgt u van ons de sleutels van de woning en kunt u starten aan dit nieuwe avontuur.

Verkaveling Poekestraat Poesele

Was dat het?

Nee, het is niet zo dat wij u na de voorlopige oplevering zomaar in de steek laten. U krijgt nog voldoende tijd om eventuele gebreken die niet zichtbaar waren bij de voorlopige oplevering aan ons te melden. 
Zo hopen wij u de beste dienstverlening te geven.