Verkaveling Molenkouter

Molenkouter 24 , 8500 Kortrijk

Uw bouwadviseur

Maxim
Missiaen

+32 56 66 59 45 maxim@cnest.be

Beschrijving

LAATSTE WONINGEN - Verkaveling van 64 loten met een variatie in bouwstijlen.

In deze verkaveling worden 64 nieuwbouwwoningen gerealiseerd met oog voor kwaliteit. Momenteel bevindt de verkoop zich in de laatste fase met reeds 54 verkochte woningen. De bouwwerken voor de laatste woningen werden recent aangevat. Midden de verkaveling werd een grote, gemeenschappelijke groenzone aangelegd.

Verschillende stijlen
De verkaveling bestaat uit verschillende bouwstijlen, van klassiek naar modern en pastorale woningen. Hierdoor zorgen we voor een mooie mix in de verkaveling, waar iedereen zijn stijl kan vinden.

Er zijn op dit moment nog 2 woningen te koop. Lot 57 een moderne villa die zeker een bezoek waard en een halfopen bebouwing (lot 70) op een groot lot aan het fiets-en wandelpad.
Er is ook nog 1 bouwgrond (lot 1) voor open bebouwing te koop. Deze wordt zonder bouwverplichting verkocht. Hier kan u zelf uw woning naar eigen smaak op uitwerken. 

Uitstekende bereikbaarheid
In het centrum van Rollegem op 300 meter van de kerk is de verkaveling Molenkouter te vinden. Vanuit deze locatie heeft u een erg vlotte verbinding naar alle verbindingswegen naar Kortrijk. Zowel de E17 als de E403 zijn vlot te bereiken.
Daarbij heeft elke woning zijn eigen garage of carport. Bezoekers kunnen parkeren op verschillende parkeerstroken in de wijk.

Grond

Lot
Perceelopp.
Status
Grondplan

Woningen

Lot
Type
Bew. opp.
Perceelopp.
Slaapkamers
Status
Grondplan
Green cutout

Meer info over dit project?

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Ontdek ook

Residentie Groenzicht

Gistel | 21 wooneenheden

Prachtige nieuwbouwresidentie in de Zomerloosstraat in Gistel. Dit appartementsgebouw telt 21 ruime appartementen met ruime tuinen en terrassen. Bovendien wordt dit gebouw omgeven door een park van maar liefst 5000 m².

Residentie Park View

Kuurne | 16 wooneenheden

Moderne nieuwbouwresidentie bestaande uit 16 appartementen gelegen aan de rand van het Heulebeekdomein.

Residentie De Nieuwe Kapelle

Meulebeke | 24 wooneenheden

Op de voormalige site van het rusthuis Sint-Vincentius in Meulebeke vormt Residentie De Nieuwe Kapelle de eerste fase met 24 appartementen.