Verkaveling Lodorp-Achterstraat

Lodorp 38 , 9880 Lotenhulle

Uw bouwadviseur

Maxim
Missiaen

+32 56 66 59 45 maxim@cnest.be

Beschrijving

Nieuw project met 10 landelijke woningen in het centrum van Lotenhulle (tussen Lodorp en Achterstraat). Lotenhulle is een landelijke deelgemeente van Aalter, maar die toch over alle noodzakelijke troeven beschikt. Met een goede slager als buur en een supermarkt vlakbij. Daarnaast zegt wie Lotenhulle zegt, ook het kasteel van Poeke. Deze pittoreske trekpleister waar het goed vertoeven is om te picknicken of te wandelen. 

Dit project vervangt de oude handelspanden in het centrum van Lotenhulle door 10 kwalitatieve nieuwbouwwoningen. De bouwwerken voor de loten 1 tot 5 en 9 en 10 zijn volop bezig.
De bouwwerken voor de loten 6 tot 8 starten in de loop van de zomer van 2021.

De woningen zullen allen over 3 slaapkamers beschikken en hebben een carport of garage.

Achteraan de woningen wordt een kruiwagenpad voorzien zodanig iedere bewoner makkelijk met de fiets of tuinafval achteraan weg kan.

Bovendien hebben deze huizen een uitstekende ligging met tal van winkels en handelspanden in de onmiddellijke omgeving alsook een perfecte verbinding met Aalter en Deinze en de E40 Gent-Brugge. 

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagde 6% btw tarief voor afbraak en heropbouw, mits u als koper aan de voorwaarden voldoet!

Reeds 40% verkocht!

Contacteer ons voor meer informatie.
Green cutout

Meer info over dit project?

Ik ga akkoord met de privacy policy.

Ontdek ook

Residentie Park View

Laatste appartement

Residentie Park View

Kuurne | 16 wooneenheden

Moderne nieuwbouwresidentie bestaande uit 16 appartementen gelegen aan de rand van het Heulebeekdomein.

Verkaveling Kruisstraat

UITVERKOCHT

Verkaveling Kruisstraat

Horebeke | 2 wooneenheden

2 nieuwbouw halfopen woningen met het gevoel van een open bebouwing in het hart van de Vlaamse Ardennen. De woningen zijn aan elkaar gekoppeld door middel van 2 grote carports.

Residentie De Nieuwe Kapelle

Meulebeke | 24 wooneenheden

Op de voormalige site van het rusthuis Sint-Vincentius in Meulebeke vormt Residentie De Nieuwe Kapelle de eerste fase met 24 appartementen.