vacature_interne_projectleider

Versterking gezocht!

Nieuws

Laatste update

oktober 2021

Deel deze pagina

Wij zoeken een interne projectleider

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in vastgoedontwikkeling? Bouw dan elke dag mee aan de realisatie van toekomstige droomwoningen bij C-Nest, een dynamische projectontwikkelaar vooral actief in de regio Oost- en West-Vlaanderen. C-Nest staat voor een kwalitatieve & hoogwaardige afwerking en professionele service op maat van elke klant. Het team bestaat uit toegewijde mensen die met hart en ziel werken aan zowel woning- als appartementsbouw. C-Nest onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en door op diverse vlakken mee te denken met de klant en streeft hierbij naar een proactieve begeleiding. Eind 2021 verhuist de thuisbasis te Ingelmunster naar een gloednieuw kantoor te Deinze.

 

Je functie:

In deze nieuwe functie ben je als Interne Projectleider verantwoordelijk voor het ondersteunen van 3 projectleiders op administratief vlak alsook aankoop gerelateerd waarbij je gemiddeld met een 15-tal projecten simultaan bezig bent. Je bent hierbij verantwoordelijk voor volgende taken:

 • Grondige analyse van het bouwdossier beginnend bij de bestekken en plannen. In het interne ERP-systeem en historische info kan je standaardprijzen raadplegen.
 • Je staat in voor de selectie van de passende leveranciers en onderaannemers, waarbij je de nodige prijsaanvragen verstuurt, opvolgt en onderling vergelijkt. Je analyseert en controleert de offertes aan de hand van de plannen, lastenboeken en meetstaten.
 • Je onderhandelt met de aannemers rond prijsissues zodat de projectleiders zich kunnen focussen op het werfgebeuren en je koppelt relevante info terug. Tijdens het onderhandelen houd je steeds rekening met factoren als prijzen, kwaliteitsgraad, levertermijn, etc.
 • Je bereidt de bestellingen voor en verwerkt hierbij systematisch de aankoopadministratie.

Je werkt telkens als tandem met de projectleiders, waarbij je als spilfiguur een overkoepelende rol hebt binnen de aankoop/bestellingen.

In jouw rol rapporteer je aan de Project Development Manager.

 

Je profiel:

 • Je bezit een Master of Bachelor diploma Bouw of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt bij voorkeur een eerste werkervaring in de bouwsector en je houdt ervan om vanuit een binnendienst ondersteunend werk te leveren inzake de lopende projecten.
 • Je hebt een voorliefde voor projectontwikkeling/bouw en je komt bij voorkeur uit de bouwsector.
 • Je kan goed overweg met Excel en je werkt van nature uit planmatig, systematisch & punctueel. Basis inzicht in Autocad is een pluspunt.
 • Je werkt zowel graag zelfstandig als in een hecht team. Je positieve ingesteldheid en efficiënte communicatiestijl typeren je.
 • Je bent gezond assertief en kan om het managen van diverse verwachtingen.
 • Je bent rendements- en kwaliteitsbewust en hebt een goed bouwtechnisch inzicht

 

Wat bieden wij:

 • Een  job waarin je jouw kennis en capaciteiten ten volle kan benutten.
 • Je komt terecht in een jonge en dynamische onderneming, waar een open en familiale sfeer heerst. Je kan steeds terugvallen op de knowhow en ervaring van jouw enthousiaste collega’s.
 • Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket, naast een brutoloon kan je ook genieten van diverse extralegale voordelen.
 • Vanaf begin 2022 kan je terecht in het gloednieuwe kantoor in Deinze.

 

Ben jij de persoon die we zoeken?

Bezorg ons jouw motivatie en cv via harm@cnest.be en wie weet mogen we jou binnenkort verwelkomen in ons team!