C-Nest Groep

Nieuwe naam

Nieuws

Laatste update

september 2020

Deel deze pagina

Beste klant,
Beste partner,
 
Vandaag laten we u graag kennismaken met onze nieuwe naam. Domus Nova Invest, Constructis en C-Nest gaan voortaan samen door het leven als C-Nest groep, vastgoedontwikkeling.

Hiermee streven we in de eerste plaats een meer eenduidige communicatie na, want elk van bovenstaande vennootschappen werkt op een identieke manier en met dezelfde mensen en onderaannemers.

Op onze gloednieuwe website (www.cnest.be) vindt u nu meer uitleg terug over onze werking en structuur. Hierop zullen we in de toekomst ook nieuws publiceren dat daarna op onze Facebookpagina en Instagramaccount zal verschijnen.

Onze naamsverandering impliceert ook dat we voortaan slechts 1 mailadres zullen gebruiken. Enkel de mailadressen ‘naam@cnest.be’ blijven bestaan. Mogen we u dan ook vragen om dit in uw mailbox aan te passen?

In ons streven naar een verdere professionalisering vormen deze naamsverandering en nieuwe website een tweede stap. De eerste stap zetten we het voorbije anderhalf jaar met de aanwerving van 4 nieuwe mensen. We willen daarom van deze gelegenheid gebruik maken om Elena, Maxim, Christ en Pascale te bedanken om bij ons aan boord te komen. Uiteraard willen we ook onze vertrouwde gezichten van het bestaande team bedanken voor hun blijvende inzet voor ons bedrijf.

In de toekomst wensen we onze efficiëntie en professionalisering nog verder te versterken door o.a. de implementatie van nieuwe ERP-software en de bouw van ons nieuwe kantoor (met kijkwoning) in Deinze. We komen hier later graag op terug...

Ten slotte willen we u allen bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking, die we met veel plezier willen verder zetten in de komende jaren.

Met vriendelijke groeten,
Harm Craeynest