Vacature grondaankoper West- & Oost-Vlaanderen

Nieuws

Laatste update

juli 2022

Deel deze pagina

C-Nest Groep

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in vastgoedontwikkeling? Bouw dan elke dag mee aan de realisatie van toekomstige droomwoningen bij C-Nest, een dynamische projectontwikkelaar vooral actief in de regio Oost- en West-Vlaanderen. C-Nest staat voor een kwalitatieve & hoogwaardige afwerking en professionele service op maat van elke klant. Het team bestaat uit toegewijde mensen die met hart en ziel werken aan zowel woning- als appartementsbouw. C-Nest onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en door op diverse vlakken mee te denken met de klant en streeft hierbij naar een proactieve begeleiding. Eind 2021 verhuisde de thuisbasis te Ingelmunster naar een gloednieuw kantoor te Deinze.

Over de functie:

Als Aankoper projectgronden ben jij de eerste schakel in de ontwikkeling van nieuwe vastgoedprojecten. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren & prospecteren van gronden voor woningen en appartementen in West- en Oost-Vlaanderen met als doel te kunnen overgaan tot de aankoop ervan.

Volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket:

 • Je gaat actief op zoek naar gronden en projectmogelijkheden voor residentiële nieuwbouw. Concreet ga je zowel online als on the field of vanuit een lead uit je netwerk, op zoek naar units met potentieel door het spotten van afbraakpanden, braakliggende terreinen, stopzetting activiteiten,….
 • Potentiële projectgronden bekijk je ter plaatse om de ligging en omgeving te beoordelen. Je maakt een eerste inschatting van het ontwikkelingspotentieel.
 • Je doet hiervoor een grondig vooronderzoek zoals screening BPA's en RUP's, aanvraag stedenbouwkundige inlichtingen, overleg met gemeentebesturen en overheden …
 • Op basis van jouw analyse volgt een intern overleg en een rentabiliteitsberekening over de haalbaarheid van de aankoop. Krijg je een “go”? Dan volgt de onderhandeling over de aankoop met grondeigenaars, verkopers, vastgoedmakelaars … al dan niet in samenspraak met een ondersteuning van de bestuurder.
 • Als expert in projectgronden blijf je up-to-date en volg je de marktevoluties, trends en vastgoedwetgeving nauwgezet op.
 • Je kan rekenen op de nodige interne ondersteuning rond juridische zaken en berekeningen. Je hebt kennis van jouw dossiers en houdt ervan om deze administratief en systematisch bij te houden. In jouw rol rapporteer je aan de bestuurder en manager development.
C-Nest Groep

Functie eisen

 • Je hebt een bachelor of master diploma in vastgoed, landmeten, architectuur, stedenbouw, … of bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Je bent vertrouwd met residentiële projecten en hebt een voorliefde voor projectontwikkeling.
 • Je bent een communicatief iemand die gemakkelijk nieuwe contacten maakt en je bent van nature een commerciële professional. Je positieve ingesteldheid en efficiënte communicatiestijl typeren je, waardoor je gemakkelijk een deal kan closen.
 • Je bent in het bezit van een uitgebreid netwerk aan vastgoedprofessionals en eigenaars in de regio Oost- en West-Vlaanderen. Je vindt het leuk je netwerk verder uit te bouwen. Je houdt ervan om vaak ‘on the road’ te zijn.

Aanbod

 • Je krijgt de ruimte voor persoonlijke groei en ondernemerschap. Je bent dé verantwoordelijke op vlak van aankoop projectgronden en krijgt hierdoor de kans om rechtstreeks mee te bouwen aan de groei van C-Nest.
 • Je komt terecht in een jonge en dynamische onderneming, waar een open en familiale sfeer heerst. Je kan steeds terugvallen op de knowhow en ervaring van jouw enthousiaste collega’s.
 • Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket, naast een brutoloon kan je ook genieten van diverse extralegale voordelen. Werken op zelfstandige basis als via contract onbepaalde duur zijn beiden een optie.

 

Kom eens praten!

joselito@cnest.be

 

C-Nest Groep